Coöperatie NvL

Voor mensen met een levensvraag


Voor geestelijke verzorging-thuis ben ik aangesloten bij Coöperatie Netwerk voor Levensvragen.

Geestelijke verzorging is er voor iedereen, welke geloofsovertuiging of levensvisie je ook hebt, ook als je die niet hebt. Gesprekken (consulten) geestelijke verzorging-thuis zijn bedoeld voor a) mensen van 50 jaar of ouder en/of b) mensen in de palliatieve fase van hun ziekteproces (ongeacht leeftijd) en hun naaste familie. Persoonlijk begeleid ik mensen in de omgeving van Emmen.

Een geestelijk verzorger wordt betaald uit de 'Subsidieregeling gv-thuis' van het ministerie van VWS. In de Regio's Groningen en Drenthe-Steenwijkerland is er voor gekozen om maximaal zeven gesprekken (consulten) te vergoeden. De geestelijk verzorger dient zelf de rekening in bij NvL, een gesprek is dus kosteloos voor een inwoner. 

Het NvL is onderdeel van een dekkend netwerk van geestelijke verzorging-thuis door heel Nederland. De regeling bekostigt:

  • consulten,
  • deelname aan een MDO,
  • het verzorgen van scholing.

Naast persoonlijke begeleiding ben ik beschikbaar voor het geven van trainingen (scholing) in geestelijke verzorging, zingevende gespreksvoering en existentiële zielzorg.

Voor meer informatie, zie website: https://nvl.nu/timothy-alkema/

 

Praktijk Omzien
Alle rechten voorbehouden 2023
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.